Our goal is to responsibly refurbish our buildings – making them more flexible, accessible, green, coherent, and secure – and make space on our campus for anchor partners who will further our mission and provide ongoing revenue streams to maintain our buildings for the next hundred years.

That will include:

  • Sanctuary and Chapel restored, water damage repaired.
  • Sanctuary bimah lowered to provide ADA ramp access
  • New entrance on Harvard Street
  • Main office moved to front of building
  • Nursery & Pre-school classrooms brought together in one secure section of the building
  • Nursery & Pre-school classrooms with direct access to garden and playground
  • Social hall that seats 300
  • Sunlit gallery/atrium at side of sanctuary at same level, connecting the Sanctuary to the new social hall on the same level
  • Flexible meeting rooms
  • Large kitchen attached to social hall for catered events
  • Enhanced site security